Безжични устройства

Безжичните устройства се вграждат в уреди от бита и излъчват WIFI сигнал на около 20-30 метра. По този начин имате възможност да наблюдавате през телефона си това, което устройството снима и разбира се да разполагате с пълния запис.

Това е още един начин да контролирате важните за вас ситуации или поне да бъдете наясно с всичко, което ви засяга и притеснява по един или друг начин.

Някои от най-търсените безжични устройства са скритите камери. Удобството на подобна камера се състои не само в това, че тя може да бъде вградена в крушка например, но и именно в безжичното устройство, което представлява. В самата фасонка на тази камера се поставя карта памет и всичко, което камерата записва се съхранява на тази Micro CD карта.

Качеството е на високо ниво, независимо дали записите са направени през деня или през нощта, а потребителите имат възможност да свалят дистанционно записите, стига да разполагат с Интернет.

Други търсени безжични устройства, които се предлагат в сайта spy-secrets.com са часовник със скрита камера, безжична инспекционна камера, безжична химикалка с камера, wifi крушка с камера.

С помощта на безжичните устройства, вие разчитате на:

  • Висококачествен запис на важните за вас събития
  • Възможност за наблюдение на това какво се случва в реално време. С безжично устройство, каквото е часовникът с безжична връзка например, вие наблюдавате и записвате всичко, все едно разполагате с IP камера.
  • Дори и без интернет връзка, можете да наблюдавате събитията през телефона или лаптопа си, тъй като устройствата излъчват WIFI сигнал до 30 метра.
  • Цената на безжичните устройства не е никак висока, а ползите от подобни модерни, качествени и надеждни технически „помощници” във вашата работа и личен живот, са наистина много.

    Поръчайте онлайн вашите безжични устройства и се възползвайте от улеснената и надеждна работа с тях. Това е възможност за вас да преодолеете доста проблеми и да придобиете ясна представа за нещата, които не разбирате или ви притесняват.